Visari

Zona Industriale Veterrnik

Prishtinë
Telefoni: 044/501-010

Visari është përfaqësues i markës së njohur të tepihave Kasmir Hal tepih të dizajneve dhe modeleve të trendeve më të fundit botërore me një kualitet shumë të lartë, gjithashtu mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet për të plotësuar dukjen e hapësirave tuaja si perde, garnishte, mbuloja etj.Harta

Visari

Tregtia me shumicë e tekstilit, tepihave , tepisonave , perdeve dhe mbulesave

Visari