White

Rr. UÇK P.N

Prishtinë
Telefoni: 045/731-173, 044/685-051

NTP White Boutique merret me shitjen e veshjeve dhe mbathjeve , ofron veshjet e trendeve më të fundit , të veçanta dhe me kualitet .Më e mira për dukjen tuaj .Harta

White

NTP White Boutique merret me shitjen e veshjeve dhe mbathjeve , ofron veshjet e trendeve më të fundit , të veçanta dhe me kualitet. Më e mira për dukjen tuaj .