Xheni Commerce

Magjistralja Prishtinë-Shkup / Babush i ri

Prishtinë
Telefoni: 044/502-288, 044/502-289, 049/850-000
Website: www.xheni.eu

Ndërmarrja Xheni Commerce është përfaqësues i firmës së njohur i shume kompanive me fame boterore, e cila ofron modelet më të reja të dyerve për garazha dhe dyer industriale si dhe pishinave me modele te ndryshme. Xheni Commerce ofron edhe dyer automatike dhe pajisje të tjera për objektin tuaj. Ndërmarrja Xheni Commerce rrit vlerën e shtëpisë suaj, duke bërë që çdo ditë veprimet të jenë më të thjeshta dhe më efikaseHarta

Xheni Commerce