Rreth Nesh

Të nderuar Klient dhe Konsumatorë

Web portali Huti.eu produkt i kompanisë KAONE, vjen me risi dhe mundësi të jashtzakonshme për të prezentuar biznesin dhe produktet tuaja.

Tani Konsumatorët në Republikën e Kosovës dhe Republikën e Shqipërisë kanë mundësi të shfrytëzojnë platformën e promovimit të bizneseve dhe produkteve duke gjetur informata dhe lokacionin e biznesit që ju duhet, poashtu të njoftohen me çmimet dhe përshkrimet e produkteve.

Web portali Huti.eu është mundësia më e mirë e promovimit të biznesit dhe produktit tuaj duke i mundësuar konsumatorit të ketë gjatë gjithë kohës informata për zbritjet e ofruara dhe produktet e reja të futura në treg.

Ne ju mundësojmë edhe personave individual shitjen e produkteve të tyre.

Ju lutem Regjistrohuni në Format e vendosura në Ueb faqen tonë http://huti.eu/shto-biznesin/  dhe http://huti.eu/shto-produkte/ ,duke i mundësuar Ekipit tonë të Marketingut të mund të ju kontaktojë për të ju njoftuar me të gjitha shërbimet që mund ti përdorni për një çmim tepër simbolik.

Gjithqka e mirë për ju,
info@huti.eu
Tel: 038 70 70 80

 

Na Kontaktoni

Please wait...