Banesa

Shes Banesa në Lagjen e Spitalit dhe tek Mati 1 në Prishtinë


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Shes Banesa në Lagjen e Spitalit dhe tek Mati 1 në Prishtinë.

Në dispozicion janë edhe këto tipe të banesave me
106.3 m2, me 3 dhoma fjetje dhe sallon me kuzhinë dhe me pamje nga jugu.
42.2 m2, me 1 dhomë fjetje dhe sallon me kuzhinë dhe me pamje nga lindja..
62.4 m2 me 1 dhomë fjetje dhe sallon me kuzhinë me pamje nga perendimi
80.2 m2, me 2 dhoma fjetje dhe sallon me kuzhinë dhe me pamje nga perendimi.

Mundësitë e pagesës:

1. Me kesh deri në dorëzim të çelësave, ku përfitoni zbritje varësisht sa paguni me lidhje të kontratës.
2. Me rata për 5 vite, me 30% pjesëmarrje me kontratë pjesa e mbetur shpërndahet në këste për 5 vite me 0% interes
3. Me rata për 9 vite, me 40% pjesëmarrje me kontratë, pjesa e mbetur shpërndahet në këste për 9 vite me 0% interes.

Nese ju vendosni që tash të merrni banesë nga ne dhe nese ne nuk e kryejmë banesën e juaj ashtu si e keni kerkuar dhe me datën e cekur në kontratë atëherë prej datës së caktuar juve do të ju paguhet qiraja adekuate për çdo muaj qoftë edhe për çdo ditë vonesë që kemi bërë ne. Pagesa te ne është shumë fleksibile.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Patundshmeri_Lloji

Shitet

Shenimet e kontaktit:

Emri: Veton Rexhepi
Telefoni: 045410363,049370205
Email: vetemperty@live.fr