Lesna prezanton kompleksin banesor afarist BLERTI

Zgjohuni të buzëqeshur me diellin e mëngjesit, vetëm 5 minuta larg nga qendra. Aty ku ke natyrën infrastrukturën dhe të ardhmën.

Përjeto jetën si asnjëherë më parë, me hapësirë për gjithcka, jetesë, luks, ajër, të pastër, rekreacion dhe ëndërra.

BLERTI është një perlë e fshehur që pret për tu zbuluar, në zemër të Prishtinës.

MIRESEVJEN NE BLERTI

ID e Produktit: 5689987
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Kompleksi rezidencial BLERTI, ofron komplekse banimi me dizajne mahnitëse arkitektonike Slloven, ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja të ndryshme të jetës.

Ky është vendi ku fryma dhe ngazëllimi i jetës së qytetit, takohet me një tërheqje më të qetë të mënyrës së jetesës, duke sjellë së bashku kopshte, parqe dhe hapësira të blerta të hapura. Të gjitha të bashkuara në një komunitet të sigurtë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: LESNA