Ndërtimi dhe shitja e banesave 7 Vëllezërit

Kompania 7 Vëllezërit e themeluar në vitin 2003 në qytetin e Lipjanit ka filluar ndërtimin e objektit afaristo banesor në qendër të Lipjanit duke mundësuar shitjen e apartamenteve dhe banesave me kualitet të lart dhe dimenzione të ndryshme.

ID e Produktit: 1005
Kategoria: , , .

Përshkrimi i produktit

Kompania 7 Vëllezërit e themeluar në vitin 2003 në qytetin e Lipjanit ka filluar ndërtimin e objektit afaristo banesor në qendër të Lipjanit duke mundësuar shitjen e apartamenteve dhe banesave me kualitet të lart dhe dimenzione të ndryshme.

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: 7 Vëllezërit