Biftek Gagi

Ndër ushqimet e rekomanduara në restaurant Gagi është bifteku që gjthmonë është i fresket dhe i përgaditur me melmesa të veqanta nga kuzhinjeri jonë.

ID e Produktit: 8887898
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Ndër ushqimet e rekomanduara në restaurant Gagi është bifteku që gjthmonë është i fresket dhe i përgaditur me melmesa të veqanta nga kuzhinjeri jonë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Specialitete ushqimore_Mishi

Biftek me kepurdha, Biftek file mignoni, Beef sweet and sour, Biftek Saute, Beef chatebriant, Ramstek Madeira, Biftek me biber te gjelbert, Biftek me jager salcë, Biftek stroganof, Biftek burbon, Biftek me salcë gorgonzola

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Cafe Gagi