Hotel Restaurant Yjet e Sharrit

Hotel Restaurant Yjet e Sharrit i vendosur në një pozitë me pamje panoramike ku vizitoret mund ta ndjejnë freskinë e ajrit të pastër dhe ku mund ta kënaqin syrin me bukuritë e natyrës së Prevallës. Ky Hotel përveç dhomave të rahatshme që ofron ai posedon dhe restaurantin ku pushimi juaj bëhet gjithnjë e më komod, terasa e pajisur me këndin e lojrave për fëmijë bënë fëmijët tuaj të kënaqen në këto ambiente natyrore, gjithashtu hoteli posedon dhe sallën në të cilën ju mund të organizoni dasma, ahengje familjare, takime afariste dhe seminare të ndryshem. Personeli shërbyes i këtij hoteli ka kënaqësinë të ju ndihmoj lidhur me të gjitha nevoj tuaja për planifikim.

Përshkrimi i produktit

Hotel Restaurant Yjet e Sharrit i vendosur në një pozitë me pamje panoramike ku vizitoret mund ta ndjejnë freskinë e ajrit të pastër dhe ku mund ta kënaqin syrin me bukuritë e natyrës së Prevallës. Ky Hotel përveç dhomave të rahatshme që ofron ai posedon dhe restaurantin ku pushimi juaj bëhet gjithnjë e më komod, terasa e pajisur me këndin e lojrave për fëmijë bënë fëmijët tuaj të kënaqen në këto ambiente natyrore, gjithashtu hoteli posedon dhe sallën në të cilën ju mund të organizoni dasma, ahengje familjare, takime afariste dhe seminare të ndryshem. Personeli shërbyes i këtij hoteli ka kënaqësinë të ju ndihmoj lidhur me të gjitha nevoj tuaja për planifikim.

Shenimet e kontaktit: