Meny Restaurant Iliria

Restaurant Iliria ka një meny të begatshme dhe tradicionale. Si specialitet kemi peshkun e freskët.

Përshkrimi i produktit

Restaurant Iliria ka një meny të begatshme dhe tradicionale. Si specialitet kemi peshkun e freskët.

Informata shtese

Vendi

Vërmicë, Prizren

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Iliria