Meny Veranda

Restaurant Pizza Veranda është një restaurant me përvojë shumë vjeçare, me lloje të ndryshme të ushqimeve shumë të shijshme jemi në shërbimin tuaj. Te ne jeni gjithmonë të mirëpritur nga ana e stafit tonë. Ne ju ofrojmë këto shërbime : restaurant ,sallën me 150 vende brenda si dhe 130 vende  jashtë- teras, duke shërbyer mëngjes, drek dhe darka me menytë të ndryshme si dhe organizime ,ndeja të ndryshme, dasma e seminare.

Përshkrimi i produktit

Restaurant Pizza Veranda është një restaurant me përvojë shumë vjeçare, me lloje të ndryshme të ushqimeve shumë të shijshme jemi në shërbimin tuaj. Te ne jeni gjithmonë të mirëpritur nga ana e stafit tonë. Ne ju ofrojmë këto shërbime : restaurant ,sallën me 150 vende brenda si dhe 130 vende  jashtë- teras, duke shërbyer mëngjes, drek dhe darka me menytë të ndryshme si dhe organizime ,ndeja të ndryshme, dasma e seminare.

Informata shtese

Vendi

Ferizaj

Shenimet e kontaktit: