Restaurant Anija

Restaurant Anija është ndër restaurantet më të veqanta në vendin tonë, ajo ofron një ambiente të mrekullueshëm, e vendosur në mes të një liqeni artificial krijon tek ju ndjenjën e të qenurit në lundrim. Ambienti i rrethuar me gjelbrim, këndi i lojrave për fëmijë, dhe shpezë të llojeve të ndryshme që posedon ky restaurant e bënë këtë vend të jetë ideal për të kaluar një ditë të qetë, të rehatshme me familjet dhe miqt tuaj.

ID e Produktit: 1458
Kategoria: , , , , , .

Përshkrimi i produktit

Restaurant Anija është ndër restaurantet më të veqanta në vendin tonë, ajo ofron një ambiente të mrekullueshëm, e vendosur në mes të një liqeni artificial krijon tek ju ndjenjën e të qenurit në lundrim. Ku si specialitete kryesore janë suxhuku i Janjevës dhe peshku i freskët.

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Anija