Restaurant Hotel Serenata

Restaurant Hotel Serenata është një restaurant modern i kombinuar me klasiken dhe natyrën, me një ambientë tejet relaksues ky restaurant ju ofron një park të këndshëm për të kaluar qaste të rehatshme dhe pushimi me familjet tuaja

Përshkrimi i produktit

Restaurant Hotel Serenata është një restaurant modern i kombinuar me klasiken dhe natyrën, me një ambientë tejet relaksues ky restaurant ju ofron një park të këndshëm për të kaluar qaste të rehatshme dhe pushimi me familjet tuaja.

Shenimet e kontaktit: