Restaurant Çadra

Restaurant Çandra është i vendosur në një pozitë jashtëzakonisht të shkëlqyer me një ambient krejtësisht natyral dhe të rehatshëm, ky restaurant ofron për ju një meny të pasur tradicionale dhe një specialitet të veçant në Kosovë siç është mishi i qingjit, i viqit dhe i edhit të pjekur në saq.

Përshkrimi i produktit

Restaurant Çandra është i vendosur në një pozitë jashtëzakonisht të shkëlqyer me një ambient krejtësisht natyral dhe të rehatshëm, ky restaurant ofron për ju një meny të pasur tradicionale dhe një specialitet të veçant në Kosovë siç është mishi i qingjit, i viqit dhe i edhit të pjekur në saq.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Çadra