Villa Valboni

Villa Valboni është restaurant me një ambient tejet relaksues me një pamje të shkëlqyer nga liqeni i Badovcit, një meny e pasur e ushqimit nga përbërësit më të shijshëm dhe ambienti i brendshëm i këtij restauranti është ndër më të rrallët në vedin tonë i cili ju ofron një hapësirë të gjerë relaksuese dhe komode gjatë qëndrimin tuaj. Personeli shërbyes dhe mikpritës i këtij restauranti ka kënaqësinë të ju shërbej në çdo kohë.

Përshkrimi i produktit

Villa Valboni është restaurant me një ambient tejet relaksues me një pamje të shkëlqyer nga liqeni i Badovcit, një meny e pasur e ushqimit nga përbërësit më të shijshëm dhe ambienti i brendshëm i këtij restauranti është ndër më të rrallët në vedin tonë i cili ju ofron një hapësirë të gjerë relaksuese dhe komode gjatë qëndrimin tuaj. Personeli shërbyes dhe mikpritës i këtij restauranti ka kënaqësinë të ju shërbej në çdo kohë.

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Villa Valboni