Dhe për Lule Valentin

ID e Produktit: 10040
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Dhe për lule Valentin 5L ,10 L, 20 L, 45 L dhe 70 L Orhide dhe Kaktus dhe Bril 5 L, 10 L, 20 L ,45 L dhe 70 L

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Brendi

Valentin, Bril, Orhide

Shenimet e kontaktit: