Vazo Porcelani Kalia

Vazo porcelani të formave dhe madhësive të ndryshme

ID e Produktit: 10038
Kategoria: , , .

Përshkrimi i produktit

Vazo porcelani të formave dhe madhësive të ndryshme

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit: