Studio Prishtina

Studio Prishtina ofron këto shërbime :

 • Prerje të flokëve
 • Ngjyrosje të flokëve
 • Zgjatje të flokëve/extention
 • Fenerim natyral dhe drejtë
 • Frizura të ndryshme
 • Grim
 • Shatire të ndryshme
 • Rregullim të qerpikëve dhe vetullave
 • Përgaditje të nuseve
 • Frizura dhe grim për mbrëmje të maturës dhe absolventiadës

Sallon ondulimi Studio Prishtina është hapur nga këngëtarja e mirënjohur GILI , ne ju garantojmë se produktet që ne përdorim janë të një cilësi të lartë . Te ne ju do të ndiheni si mbretëreshë .

Ejani ju mirëpresim .


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Studio Prishtina ofron këto shërbime :

 • Prerje të flokëve
 • Ngjyrosje të flokëve
 • Zgjatje të flokëve/extention
 • Fenerim natyral dhe drejtë
 • Frizura të ndryshme
 • Grim
 • Shatire të ndryshme
 • Rregullim të qerpikëve dhe vetullave
 • Përgaditje të nuseve
 • Frizura dhe grim për mbrëmje të maturës dhe absolventiadës

Sallon ondulimi Studio Prishtina është hapur nga këngëtarja e mirënjohur GILI , ne ju garantojmë se produktet që ne përdorim janë të një cilësi të lartë . Te ne ju do të ndiheni si mbretëreshë .

Ejani ju mirëpresim .

Shenimet e kontaktit: