Tanny Max

Beauty Center Tani Max ofron tretmane bukurie të ndryshme duke filluar nga:

Depilim, rrezitje me aparaturat më të sofistikuara BIO si dhe krema të ndryshme nga brendet më të mirënjohura ndërkombtare për rrezitje, tretmane bukurie për fytyrë, mbjellje të thonjëve.

Rregullimin e veturave për darsma.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Beauty Center Tani Max ofron tretmane bukurie të ndryshme duke filluar nga:

Depilim, rrezitje me aparaturat më të sofistikuara BIO si dhe krema të ndryshme nga brendet më të mirënjohura ndërkombtare për rrezitje, tretmane bukurie për fytyrë, mbjellje të thonjëve.

Rregullimin e veturave për darsma.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: TannyMax Beauty Center