Che bar lounge

Ne Che Bar keni supë, omlet, sallat, sendviq, pogaqe, oriz, pizza, fingerfood etj.

ID e Produktit: 1011
Kategoria: , , , , , , , .

Përshkrimi i produktit

CHE BAR LOUNGE është një nga baret më të frekuentuara në qytet , duke ju ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë dhe më të shpejtë të pijeve dhe ushqimit me një shije shumë të shijshme dhe të veçantë. Ne Che Bar keni supë, omlet, sallat, sendviq, pogaqe, oriz, pizza, fingerfood etj.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Specialitete ushqimore_Pizza

Pizza e shtëpisë

Specialitete ushqimore_Sallata

Sallatë e gjelbërt, Salatë greke, Sallatë tuna, Sallatë cesar

Specialitete ushqimore_Pasta

Penne arabiati, Penne carbonara, Penne cartiera, Makarona

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Che Bar Lounge