Dhoma dite Doni

Dhoma dite me modele dhe ngjyra tëndryshme ,të kualitetit të lartë , të punuara me shumë kujdes . Mobiliet e duhura për shtëpinë tuaj .

ID e Produktit: 500
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Dhoma dite me modele dhe ngjyra tëndryshme ,të kualitetit të lartë , të punuara me shumë kujdes . Mobiliet e duhura për shtëpinë tuaj .

Informata shtese

Mobile_Tipi

Dhoma dite

Vendi

Mitrovice, Fushë Kosovë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Mobileria Doni