Dhoma dhe Villa Gryka

Motel Restaurant Gryka u themelua në vitin 2003, suksesi dhe korrektësia ndaj klientëve kanë bërë këtë restaurant të jetë ndër të preferuarit e vizitorëve. Motel Restaurant Gryka ju shërben me një mëny të pasur tradicionale si fli, leqenik, mazë e zier, speca në mazë, djath rugove, kos rugove, si dhe specialitete nga skara, pastat, picat si dhe peshku i freskët nga bazeni ynë…pastaj katër pushimore (villa) si dhe 10 dhoma të hotelit të nivelit të lartë me çmime atraktive si dhe me këndin e lodrave për fëmijë. Ju mirëpresim në çdo kohë, nuk do të zhgënjeheni, ju garantojmë kualitet dhe shërbim cilësor.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Motel Restaurant Gryka u themelua në vitin 2003, suksesi dhe korrektësia ndaj klientëve kanë bërë këtë restaurant të jetë ndër të preferuarit e vizitorëve. Motel Restaurant Gryka ju shërben me një mëny të pasur tradicionale si fli, leqenik, mazë e zier, speca në mazë, djath rugove, kos rugove, si dhe specialitete nga skara, pastat, picat si dhe peshku i freskët nga bazeni ynë…pastaj katër pushimore (villa) si dhe 10 dhoma të hotelit të nivelit të lartë me çmime atraktive si dhe me këndin e lodrave për fëmijë. Ju mirëpresim në çdo kohë, nuk do të zhgënjeheni, ju garantojmë kualitet dhe shërbim cilësor.

Informata shtese

Vendi

Peje, Rugovë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Motel Restaurant Gryka