Dhoma dhe Villa Mulliri

Ky vend ka 8 villa njëdhomëshe me nga katër krevate dhe 4 dhoma të tjera. Kushtet janë shumë të mira për pushim me parking të mjaftushëm dhe me oborr të madhë dhe disa veranda në të për t’u relaksuar. Posedon terrasa për vizitorët dhe shatërvani i cili kalon në mes të saj gjë që e bënë mjaft atraktiv këtë vend. Në pjesën e restaurantit ku ka qenë mulliri më herët gjendet salla për seminare dhe konferenca e cila poashtu mund të shfrytzohet për darka familjare me rezervime.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Ky vend ka 8 villa njëdhomëshe me nga katër krevate dhe 4 dhoma të tjera. Kushtet janë shumë të mira për pushim me parking të mjaftushëm dhe me oborr të madhë dhe disa veranda në të për t’u relaksuar. Posedon terrasa për vizitorët dhe shatërvani i cili kalon në mes të saj gjë që e bënë mjaft atraktiv këtë vend. Në pjesën e restaurantit ku ka qenë mulliri më herët gjendet salla për seminare dhe konferenca e cila poashtu mund të shfrytzohet për darka familjare me rezervime.

Informata shtese

Vendi

Rugovë

Shenimet e kontaktit: