Hotel Arbëri

ID e Produktit: 1003
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Te Hotel Arbёri mund tё gjeni dhoma pёr njё pushim tё rehatshёm apo njё fjetje tё qetё, restaurantin me ushqim tё bollshёm dhe pije freskuese si dhe organizime tё ndryshme tё ahengjeve apo ngjarjeve tё ndryshme

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Hotel Arbëri