Hotel Shadervan

Hotel Shadervan gjindet në qendër të qytetit të Prizrenit në sheshin Shadervan, vetëm 1.5 km nga stacioni i autobusëve të qytetit. Hoteli u hap zyrtarisht më 25 maj 2012, dhe është brenda 200 metra në afërsi të dhjetëra restoranteve dhe shitoreve ushqimore, dhe shumë supermarketeve. Vizitorët e Hotelit Shadervan mund të gëzojnë të gjitha komfortet e shtëpisë plus shërbim të personalizuar të një stafi miqësor i cili e di kuptimin e vërtetë të fjalës mikpritje. Hotel Shadervan krenohet me 10 dhoma të rehatshme dhe ofron shërbimet e mëposhtme: Aero kondicioner, TV, Jakuzi, Free WiFi, telefon, frigorifer, mini bar, parkimin e makinave, informacion turistik dhe në dispozicion ka edhe 3 dhoma të cilat kanë sauna me avull.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Hotel Shadervan gjindet në qendër të qytetit të Prizrenit në sheshin Shadervan, vetëm 1.5 km nga stacioni i autobusëve të qytetit. Hoteli u hap zyrtarisht më 25 maj 2012, dhe është brenda 200 metra në afërsi të dhjetëra restoranteve dhe shitoreve ushqimore, dhe shumë supermarketeve. Vizitorët e Hotelit Shadervan mund të gëzojnë të gjitha komfortet e shtëpisë plus shërbim të personalizuar të një stafi miqësor i cili e di kuptimin e vërtetë të fjalës mikpritje. Hotel Shadervan krenohet me 10 dhoma të rehatshme dhe ofron shërbimet e mëposhtme: Aero kondicioner, TV, Jakuzi, Free WiFi, telefon, frigorifer, mini bar, parkimin e makinave, informacion turistik dhe në dispozicion ka edhe 3 dhoma të cilat kanë sauna me avull.

Informata shtese

Vendi

Prizren

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Hotel Shadervan