Dhoma pushimi KOHA

Përveç restaurantit me menynë e pasur që posedon kompleksi Koha ju ofron dhe dhoma tejet të rehatshme dhe komode për të kaluar pushim sa më të rehatshëm, gjithashtu “Koha” për vizitorët e këtij vendi turistik gjatë sezonit dimëror ofron dhe shëbime me të gjitha pajisjet e skijimit, duke e bërë që pavarësisht sezonit që ju e vizitoni këtë vend kërkesat tuaja do të jenë të kompletuara.

Përshkrimi i produktit

Kompleksi turistik KOHA me një traditë shumë vjeçare në veprimtarinë e hotelerisë dhe turizmit është i vendosur në qendër të Prevallës, ky kompleks ju ofron shërbimet më cilësore në këtë vend duke ju krijuar mundësinë ti shijoni ushqimet tradicionale të freskëta dhe të pasura të këtij rajoni siç janë: djath sharri, djath dhie, kos të dhenve, mish edhi, mish viqi qumështi, pogaqe etj. Përveç restaurantit me menynë e pasur që posedon kompleksi Koha ju ofron dhe dhoma tejet të rehatshme dhe komode për të kaluar pushim sa më të rehatshëm, gjithashtu “Koha” për vizitorët e këtij vendi turistik gjatë sezonit dimëror ofron dhe shëbime me të gjitha pajisjet e skijimit, duke e bërë që pavarësisht sezonit që ju e vizitoni këtë vend kërkesat tuaja do të jenë të kompletuara.

Informata shtese

Vendi

Prevallë

Shenimet e kontaktit: