Motel Donarti

Motel Donarti vendi i duhur për të qëndruar dhe pushuar.

ID e Produktit: 70009710
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Motel Donarti vendi i duhur për të qëndruar dhe pushuar. Ku çmimi pë fjetje është 25 eur dhe çmimi për pushim 10 eur.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Motel Donarti