Sallë e darsmave Jakova

Hotel Restaurant Jakova është hapur në vitin 2006, që nga ajo datë operon dhe ofron shërbime shumë cilësore duke filluar me restaurantin me meny të pasur me ushqime tradicionale vendore bio, sallë darsmash, dhoma pushimi shumë komode etj.

Te ne ju mund të organizoni manifestime të ndryshme , ne jemi në dispozicionin tuaj për të ju mbështetur me pregatitjet.

Përshkrimi i produktit

Hotel Restaurant Jakova është hapur në vitin 2006, që nga ajo datë operon dhe ofron shërbime shumë cilësore duke filluar me restaurantin me meny të pasur me ushqime tradicionale vendore bio, sallë darsmash, dhoma pushimi shumë komode etj.

Te ne ju mund të organizoni manifestime të ndryshme , ne jemi në dispozicionin tuaj për të ju mbështetur me pregatitjet.

Shenimet e kontaktit: