Villat Kompleksi turistik Galaktika

Kompleksi ynë turistik përbëhet nga pesë shtëpiza malore, të projektuara dhe ndërtuara sipas standardeve më të larta. Është i vendosur në një vend të qetë e të rehatshëm, e megjithatë fare në afërsi të rrugës që për vetëm 30 minuta të çon në Prizren, nëpër luginën e mahnitshme të Lumbardhit.
Kurdo që të keni nevojë  për t’u larguar nga streset e përditshmërisë apo që thjesht të rimerrni energjitë e humbura, nuk do të gaboni nëse ia bëni një vizitë kompleksit tonë. Stafi ynë do të mundohet që qëndrimin tuaj ta bëjë sa më të këndshëm.
Ambientet e banimit, të konstruktuara nga druri, sigurojnë atmosferë intime dhe të këndshme, që qëndrimin tuaj do ta bëjnë të paharrueshëm.
Furnizimi me ujë të freskët nga burimet malore është i siguruar gjatë gjithë kohës.
Lidhja e Internetit me teknologjinë wireless është në dispozicion 24 orë në ditë dhe atë fare pa pagesë!
Rrjeti i telefonisë mobile është i shtrirë mjaft mirë në këtë zonë, kështu që do të keni sinjal të fortë në çdo kohë si të ofruesit VALA, ashtu edhe të IPKO-s.
Prandaj, mos u mendoni më gjatë dhe na merrni në telefon për ta bërë

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Kompleksi ynë turistik përbëhet nga pesë shtëpiza malore, të projektuara dhe ndërtuara sipas standardeve më të larta. Është i vendosur në një vend të qetë e të rehatshëm, e megjithatë fare në afërsi të rrugës që për vetëm 30 minuta të çon në Prizren, nëpër luginën e mahnitshme të Lumbardhit.
Kurdo që të keni nevojë  për t’u larguar nga streset e përditshmërisë apo që thjesht të rimerrni energjitë e humbura, nuk do të gaboni nëse ia bëni një vizitë kompleksit tonë. Stafi ynë do të mundohet që qëndrimin tuaj ta bëjë sa më të këndshëm.
Ambientet e banimit, të konstruktuara nga druri, sigurojnë atmosferë intime dhe të këndshme, që qëndrimin tuaj do ta bëjnë të paharrueshëm.
Furnizimi me ujë të freskët nga burimet malore është i siguruar gjatë gjithë kohës.
Lidhja e Internetit me teknologjinë wireless është në dispozicion 24 orë në ditë dhe atë fare pa pagesë!
Rrjeti i telefonisë mobile është i shtrirë mjaft mirë në këtë zonë, kështu që do të keni sinjal të fortë në çdo kohë si të ofruesit VALA, ashtu edhe të IPKO-s.
Prandaj, mos u mendoni më gjatë dhe na merrni në telefon për ta bërë

Informata shtese

Vendi

Prevallë

Shenimet e kontaktit: