Dritare Kulmi Lesna

Dritare kulmi VELUX – Druri i cili shfrytëzohet për prodhimin e dritareve  është
dru i vazhduar në gjatësi dhe është i lamelauar në tri shtresa i cili siguron stabilitetin
e dritareve në mos deformimin e tyre.

ID e Produktit: 300004
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Druri i cili shfrytëzohet për prodhimin e dritareve  është dru i vazhduar në gjatësi dhe është i laminuar në tri shtresa i cili siguron stabilitetin e dritareve në mos deformimin e tyre.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: LESNA