Dyer të dhomave German Shop

Dyer të dhomave 100 %gjermane

MATERIAL : Mediapan , Foli dekor, CPL, Laminuar ,xham tablla në tërsi ,xham pjesërisht me dizajne.

MODELET : 40 dizajne ,me mundësi hapje nga ana e djathtë dhe nga ana e majtë

PRODHUESI : Westag & Getalit AG të certifikuar me standarde ISO 9001:2001

Karakteristikat : Standarde 90×200, 80×200, 70×200 etj…


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Dyer të dhomave 100 %gjermane

MATERIAL : Mediapan , Foli dekor, CPL, Laminuar ,xham tablla në tërsi ,xham pjesërisht me dizajne.

MODELET : 40 dizajne ,me mundësi hapje nga ana e djathtë dhe nga ana e majtë

PRODHUESI : Westag & Getalit AG të certifikuar me standarde ISO 9001:2001

Karakteristikat : Standarde 90×200, 80×200, 70×200 etj…

Me rozeta , doreza si dhe me montim  .  Garancion dhe servisim 46 muaj.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Mobile_Tipi

Dyer Dhome

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: German Shop