Dyer të hyrjes nga druri

Dyer të hyrjes nga druri të modeleve dhe llojeve të ndryshme , me kualitet të lartë dhe cilësi evropiane , i gjeni në Llesna.

ID e Produktit: 200070
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Dyer të hyrjes nga druri të modeleve dhe llojeve të ndryshme , me kualitet të lartë dhe cilësi evropiane , i gjeni në Llesna.

Informata shtese

Ngjyra

Bardhe, Kafe

Mobile_Tipi

Dyer të hyrjes

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: LESNA