KENTI

PRODUKTET

1. Dysheme dekorative
2. Shkallë druri
3. Mbuloja pusi
4. Ulëse për parqe dhe shporta
5. Tavolina dhe karriga
6. Porta dhe dyer të oborrit
7. Garazha
8. Rrethoja dekorative dhe gilindera dekorativ
9. Terasa dekorative
10. Vazo për lule
11. Pergola
12. Veranda
13. Kapriata dhe konstruksione kulmi

Përshkrimi i produktit

PRODUKTET

1. Dysheme dekorative
2. Shkallë druri
3. Mbuloja pusi
4. Ulëse për parqe dhe shporta
5. Tavolina dhe karriga
6. Porta dhe dyer të oborrit
7. Garazha
8. Rrethoja dekorative dhe gilindera dekorativ
9. Terasa dekorative
10. Vazo për lule
11. Pergola
12. Veranda
13. Kapriata dhe konstruksione kulmi

Informata shtese

Vendi

Besiane

Mobile_Tipi

Dyer Garazhe, Karrige, Tavolina

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: KENTI