Tava Roaster prima+ Studio Moderna

34.90 €

Tava praktike me mbështjellës qeramike është një pajisje e pazëvendësueshme në çdo kuzhinë, dhe për çdo njërin që pëlqen pjekjen dhe bërjen e ëmbëlsirave. Për ushqime të shijshme me pakë yndyr dhe shije të plotë. Falë mbështjellësit prej qeramike që  ka , tava nuk ngjitet dhe pastrohet shumë lehtë.

 

ID e Produktit: 200001
Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Tavë praktike për gatim pa mundim !

  • madhësia 25 x 35 cm
  • Mbështjellës i qeramikës i pa-ngjitshëm i cili ju ndihmon të gatuani me më pak yndyra dhe të ruani shijen origjinale të ushqimit
  • E lehtë për tu pastruar falë smaltit të silikonit në pjesën e jashtme të enës
  • E qëndrueshme dhe rezistente për shumë vite të përdorimit
  • 5 vjet garancion

Informata shtese

Enë qeramike
Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Studio Moderna Kosovë