Enëlarëse Interplast

Enëlarëse nga marka e njohur WHIRLPOOL

ADG-6600 IX

Gjysëm integruese 60 cm

Klasa Energjetike A

Klasa A për larje dhe tharje

12 njësi enesh

Kontroll elektronike

Fillim të mëvonshëm prej 1-24 orë

Program për larje të shpejtë

Program ekstra për gjysëm ngarkese

Filter vetëpastrues

Balle inox

Përshkrimi i produktit

Enëlarëse nga marka e njohur WHIRLPOOL 

ADG-6600 IX

Gjysëm integruese 60 cm

Klasa Energjetike A

Klasa A për larje dhe tharje

12 njësi enesh

Kontroll elektronike

Fillim të mëvonshëm prej 1-24 orë

Program për larje të shpejtë

Program ekstra për gjysëm ngarkese

Filter vetëpastrues

Balle inox

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Interplast Group