Enëlarëse Kuvilabi

Enëlarëse: LFT 3214

Përmasat
Gjatësia (cm): 82,0
Gjerësia (cm): 59,6
Thellësia (cm): 57,0

Performancë:
Efikasitetin e energjisë Klasa : A
Klasa Lavatrice performanca : A
Klasa energjetike : A
konsum uji për një larje : 13.0 (litra)
Konsum i energjisë për një larje : 1.08 (kWh)

Programet e larjes

Sistemi sensor
Gjysma e ngarkesës lart & poshtë
Kapaciteti i larjes : 14 persona
Sistemit i tharje : Natyral
Temperaturat e larjes : 40,70 (°C)
Niveli i zhurmës : 42 (dB)
Programe larje : 11
Program i përditshëm : 60 (°C)
Program i shpejtë : 27 min
Shpërlarje
Larje normal
Super larje
Larje delikat
Program ekologjik

 

funksionet
Rregullimi i shportës së sipërme
Treguesi i kripës
Treguesi i shkëlqimit
Sistemi i sigurisë : Ndalje ujit
Hapësirë e dyfishtë

sistemi i dyfishtë ju lejon të shfrytezoni lartesinë e plotë
të shportës së poshteme me mundësi te hjekjes shportës së lartë
të thjeshtë dhe ekonomik.

Cikli foshnja program

Baby-cikli është projektuar posaçërisht për të përmbushur sigurinë
dhe higjenë të lartë, për larjen e produkteve për nevojat e fëmijëve.
Testet janë kryer me materiale që janë përdorur për prodhimin e shisheve,
të qumështit biberona, enët, tengjere dhe enë kuzhinë, dhe është certifikuar,
nga laboratorë të pavarur në Universitetin e Torinos.

ECOTECH

Simboli identifikon aparatet në shtëpi që plotesojnë standardet
me të larta të efikasitetit të energjisë. Enlarset ECOTECH janë një
garanci për efikasitet më të mirë, konsumit të ulët dhe performancë e shkelqyer.

 

ID e Produktit: 4031
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Enëlarëse: LFT 3214

Përmasat
Gjatësia (cm): 82,0
Gjerësia (cm): 59,6
Thellësia (cm): 57,0

Performancë:
Efikasitetin e energjisë Klasa : A
Klasa Lavatrice performanca : A
Klasa energjetike : A
konsum uji për një larje : 13.0 (litra)
Konsum i energjisë për një larje : 1.08 (kWh)

Programet e larjes

Sistemi sensor
Gjysma e ngarkesës lart & poshtë
Kapaciteti i larjes : 14 persona
Sistemit i tharje : Natyral
Temperaturat e larjes : 40,70 (°C)
Niveli i zhurmës : 42 (dB)
Programe larje : 11
Program i përditshëm : 60 (°C)
Program i shpejtë : 27 min
Shpërlarje
Larje normal
Super larje
Larje delikat
Program ekologjik

 

funksionet
Rregullimi i shportës së sipërme
Treguesi i kripës
Treguesi i shkëlqimit
Sistemi i sigurisë : Ndalje ujit
Hapësirë e dyfishtë

sistemi i dyfishtë ju lejon të shfrytezoni lartesinë e plotë
të shportës së poshteme me mundësi te hjekjes shportës së lartë
të thjeshtë dhe ekonomik.

Cikli foshnja program

Baby-cikli është projektuar posaçërisht për të përmbushur sigurinë
dhe higjenë të lartë, për larjen e produkteve për nevojat e fëmijëve.
Testet janë kryer me materiale që janë përdorur për prodhimin e shisheve,
të qumështit biberona, enët, tengjere dhe enë kuzhinë, dhe është certifikuar,
nga laboratorë të pavarur në Universitetin e Torinos.

ECOTECH

Simboli identifikon aparatet në shtëpi që plotesojnë standardet
me të larta të efikasitetit të energjisë. Enlarset ECOTECH janë një
garanci për efikasitet më të mirë, konsumit të ulët dhe performancë e shkelqyer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi