Enëlarëse Kuvilabi

Enëlarëse: PFT 8H4X

Përmasat
Gjatësia (cm): 82,0
Gjerësia (cm): 59,6
Thellësia (cm): 57,0

Performanca:
Efikasitetin e energjisë Klasa : A +
Klasa Lavatrice performanca : A
Klasa energjetike : A
konsum uji për një larje : 10,0 (litra)
Konsum i energjisë për një larje : 0,98 (kWh)

Programet e larjes

sSistemi sensor:
Gjysma e ngarkesës lart & poshtë
Kapaciteti i larjes : 14 persona
Sistemi i tharjes : Natyral
Temperaturat e larjes : 40,70 (°C)
Niveli i zhurmës : 42 (dB)
Programe larje : 8
Program i përditshëm : 60 (°C)
Program i shpejtë : 25 min
Shpërlarje
Larje normal
Super larje
Larje delikat
Program ekologjik

 

Funksionet:
Rregullimi i shportës së sipërme
Treguesi i kripës
Treguesi i shkëlqimit
Sistemi i sigurisë: Ndalje ujit
Hapësirë e dyfishtë

Sistemi i dyfishtë ju lejon të shfrytëzoni lartësinë e plotë
të shportës së poshtme me mundësi te hjekjes shportës së lartë
të thjeshtë dhe ekonomik.

Cikli foshnja program

Baby-cikli është projektuar posaçërisht për të përmbushur sigurinë
dhe higjenë të lartë, për larjen e produkteve për nevoja të fëmijëve.
Testet janë kryer me materiale që janë përdorur për prodhimin e shisheve,
të qumështit biberona, enet, tengjere dhe ene kuzhine, dhe është certifikuar,
nga laboratorë të pavarur në Universitetin e Torinos.

ECOTECH

Simboli identifikon aparatet në shtëpi që plotësojnë standardet
më të larta të efikasitetit të energjisë. Enëlarset ECOTECH janë një
garanci për efikasitet më të mirë, konsum të ulët dhe performancë të shkëlqyer.

 

ID e Produktit: 4035
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Enëlarëse: PFT 8H4X

Përmasat
Gjatësia (cm): 82,0
Gjerësia (cm): 59,6
Thellësia (cm): 57,0

Performanca:
Efikasitetin e energjisë Klasa : A +
Klasa Lavatrice performanca : A
Klasa energjetike : A
konsum uji për një larje : 10,0 (litra)
Konsum i energjisë për një larje : 0,98 (kWh)

Programet e larjes

sSistemi sensor:
Gjysma e ngarkesës lart & poshtë
Kapaciteti i larjes : 14 persona
Sistemi i tharjes : Natyral
Temperaturat e larjes : 40,70 (°C)
Niveli i zhurmës : 42 (dB)
Programe larje : 8
Program i përditshëm : 60 (°C)
Program i shpejtë : 25 min
Shpërlarje
Larje normal
Super larje
Larje delikat
Program ekologjik

 

Funksionet:
Rregullimi i shportës së sipërme
Treguesi i kripës
Treguesi i shkëlqimit
Sistemi i sigurisë: Ndalje ujit
Hapësirë e dyfishtë

Sistemi i dyfishtë ju lejon të shfrytëzoni lartësinë e plotë
të shportës së poshtme me mundësi te hjekjes shportës së lartë
të thjeshtë dhe ekonomik.

Cikli foshnja program

Baby-cikli është projektuar posaçërisht për të përmbushur sigurinë
dhe higjenë të lartë, për larjen e produkteve për nevoja të fëmijëve.
Testet janë kryer me materiale që janë përdorur për prodhimin e shisheve,
të qumështit biberona, enet, tengjere dhe ene kuzhine, dhe është certifikuar,
nga laboratorë të pavarur në Universitetin e Torinos.

ECOTECH

Simboli identifikon aparatet në shtëpi që plotësojnë standardet
më të larta të efikasitetit të energjisë. Enëlarset ECOTECH janë një
garanci për efikasitet më të mirë, konsum të ulët dhe performancë të shkëlqyer.

 

 

 

 

 

 

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi