Bluza White

Bluza të modeleve më të fundit të modës me cilësi dhe kualitet të lartë.

ID e Produktit: 600
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Bluza të modeleve më të fundit të modës me cilësi dhe kualitet të lartë.

Informata shtese

Veshje_Tipi

Bluza

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: White