Këpucë Sandale White

Këpucë dhe sandale më të mirat për këmbën tuaj ,si nga konforti gjithashtu edhe nga bukuria. Modele dhe dizajne të ndryshme .

ID e Produktit: 605
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Këpucë dhe sandale më të mirat për këmbën tuaj ,si nga konforti gjithashtu edhe nga bukuria. Modele dhe dizajne të ndryshme .

Informata shtese

Mbathje_Tipi

Këpucë, Sandale

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: White