Setra White

Setra për femra të modeleve më trendi të kohës .

ID e Produktit: 607
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Setra të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme .

Informata shtese

Veshje_Tipi

Setër

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: White