Frigorifer InterPlast

FRIGORIFER nga marka e njohur WHIRLPOOL WSF 5552 SIDE-BY-SIDE

Total pa borë dhe akull, klasa energjetike A+, funksion udhëtimi.

HxWxD cm: 178×90, 2×74

ID e Produktit: 4108
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

FRIGORIFER nga marka e njohur WHIRLPOOL WSF 5552 SIDE-BY-SIDE

Total pa borë dhe akull, klasa energjetike A+, funksion udhëtimi.

HxWxD cm: 178×90, 2×74

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Interplast Group