Frigorifer InterPlast

FRIGORIFER nga marka e njohur WHIRLPOOL WTV 4598

Frigorifer i  kombinuar vetëqëndrues me ajër, total pa borë dhe akull, klasa energjetike A, multi shpërndarje ajri brenda

Total net capacity: 439 l

HxWxD cm: 187.9 x71x73, 8

ID e Produktit: 4107
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

FRIGORIFER nga marka e njohur WHIRLPOOL WTV 4598

Frigorifer i  kombinuar vetëqëndrues me ajër, total pa borë dhe akull, klasa energjetike A, multi shpërndarje ajri brenda

Total net capacity: 439 l

HxWxD cm: 187.9 x71x73, 8

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Interplast Group