Frigorifer Kuvilabi

Frigorifer: E4D AA BC

Përmasat

Lartësia : 195.00 cm
Gjerësia : 70.00 cm
Thellësia : 76.00 cm
Frigorifer : 314 lit
Friz : 156 lit
Totali : 470 lit
Tipi i komandës : digital
Sistemi i ftohjes : Super ftohje
: Super friz
: Full No Frost
: Holiday

Karakteristikat strukturore:

Dyert me mundësi ndrrimi
Numri i raftav : 3+2 cop
Maxi shishe
kontroll higjenikë
Performanca:
Klasa energjetike : A +
sirtar për grirje : 2 cop
Niveli i zhurmës : 46 (DB)
Konsumi vjetor i energjisë: 393,0
Ecotech

 

Kontrolli Higjienikë

Për të mbrojtur ushqimin tuaj, frigoriferat e Hotpoint Ariston
i kanë veshur muret e brendshme të frigoriferit me një material
speciale e cila nuk lejon formimin e mykut dhe bakterieve,
Prej tash e tutje me Higjeni kontroll është vendi më i mirë
për të mbrojtur ushqimin tuaj;
dhe është me të vërtetë frigorifer për shtëpin tuaj

 

 
Quadrio

Quadrio është frigoriferi i parë me 4 dyer me dizajnë inovativ
dhe original. Dorëza të bukura dhe të gjata nga inoxi.
Vijat asimetrike e bëjnë që në treg të mos ketë asnjë frigorifer të tillë
dhe është protagonist i madh në cdo kuzhinë.
Në pjesën e frigoriferit  ka dy dyer me hapje te pavarura
ndërsa pjesa e frizit është i ndamë në dy sirtarë të mëdhenj
me një hapje të lehtë si dhe me interior të mbrendshëm luksoz.
Ftohja High Definiton

Ftohja high definiton nuk është vetëm ruajtja e ushqimit por gjithashtu
një atmosferë ideale për të ruajtur ushqimin të kualitetit natyral.
Teknologjia Active Oxygen e mban të freskët nga 1-9 ditë.
Parandalon bakteriet deri ne 90 % si dhe ndalon kundërmimin deri ne 70 %

High Definition cold is not just about proper storage of food,
but also an ideal atmosphere to preserve the original freshness and natural quality of the food.
The technology Active Oxygen keeps the freshness of the first day up to 9 days,
prevents the formation of bacteria up to 90% and the formation of odors up to 70%.
Air Tech Evolution ofron një nivel optimal për ruajtjen e ushqimit dhe nje sistem Higjienik
të avancuar që të jap një ambient sigurie për ruajtjen e ushqimit tuaj.
Kontrolli Higjienik

Për të mbrojtur ushqimin tuaj, frigoriferat e Hotpoint Ariston
i kan veshur muret e brendshme të frigoriferit me një material
speciale e cila nuk lejon formimin e mykut dhe bakterjeve,
Prej tash e tutje me Higjeni kontroll është vendi më i mirë
për të mbrojtur ushqimin tuaj;
dhe është me të vërtetë frigorifer për shtëpin tuaj.

Echotech

Paisjet me simbolin Echotech janë me standard të energjisë efeqiente.
Frigoriferët Echotech garantojnë sdandard te lartë të efeqiencës, harxhon pak dhe me një performancë të shkëlqyer.

 
Raft me rrjet për lëngje

Raft me rrjet që e lejon të përmirësoj pjesën e hapsirës së mrendëshme të frigoriferit,
dhe siguron ruajtjen shumë të mire të shisheve.

ID e Produktit: 4036
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Frigorifer: E4D AA BC

Përmasat

Lartësia : 195.00 cm
Gjerësia : 70.00 cm
Thellësia : 76.00 cm
Frigorifer : 314 lit
Friz : 156 lit
Totali : 470 lit
Tipi i komandës : digital
Sistemi i ftohjes : Super ftohje
: Super friz
: Full No Frost
: Holiday

Karakteristikat strukturore:

Dyert me mundësi ndrrimi
Numri i raftav : 3+2 cop
Maxi shishe
kontroll higjenikë
Performanca:
Klasa energjetike : A +
sirtar për grirje : 2 cop
Niveli i zhurmës : 46 (DB)
Konsumi vjetor i energjisë: 393,0
Ecotech

 

Kontrolli Higjienikë

Për të mbrojtur ushqimin tuaj, frigoriferat e Hotpoint Ariston
i kanë veshur muret e brendshme të frigoriferit me një material
speciale e cila nuk lejon formimin e mykut dhe bakterieve,
Prej tash e tutje me Higjeni kontroll është vendi më i mirë
për të mbrojtur ushqimin tuaj;
dhe është me të vërtetë frigorifer për shtëpin tuaj

 

 
Quadrio

Quadrio është frigoriferi i parë me 4 dyer me dizajnë inovativ
dhe original. Dorëza të bukura dhe të gjata nga inoxi.
Vijat asimetrike e bëjnë që në treg të mos ketë asnjë frigorifer të tillë
dhe është protagonist i madh në cdo kuzhinë.
Në pjesën e frigoriferit  ka dy dyer me hapje te pavarura
ndërsa pjesa e frizit është i ndamë në dy sirtarë të mëdhenj
me një hapje të lehtë si dhe me interior të mbrendshëm luksoz.
Ftohja High Definiton

Ftohja high definiton nuk është vetëm ruajtja e ushqimit por gjithashtu
një atmosferë ideale për të ruajtur ushqimin të kualitetit natyral.
Teknologjia Active Oxygen e mban të freskët nga 1-9 ditë.
Parandalon bakteriet deri ne 90 % si dhe ndalon kundërmimin deri ne 70 %

High Definition cold is not just about proper storage of food,
but also an ideal atmosphere to preserve the original freshness and natural quality of the food.
The technology Active Oxygen keeps the freshness of the first day up to 9 days,
prevents the formation of bacteria up to 90% and the formation of odors up to 70%.
Air Tech Evolution ofron një nivel optimal për ruajtjen e ushqimit dhe nje sistem Higjienik
të avancuar që të jap një ambient sigurie për ruajtjen e ushqimit tuaj.
Kontrolli Higjienik

Për të mbrojtur ushqimin tuaj, frigoriferat e Hotpoint Ariston
i kan veshur muret e brendshme të frigoriferit me një material
speciale e cila nuk lejon formimin e mykut dhe bakterjeve,
Prej tash e tutje me Higjeni kontroll është vendi më i mirë
për të mbrojtur ushqimin tuaj;
dhe është me të vërtetë frigorifer për shtëpin tuaj.

Echotech

Paisjet me simbolin Echotech janë me standard të energjisë efeqiente.
Frigoriferët Echotech garantojnë sdandard te lartë të efeqiencës, harxhon pak dhe me një performancë të shkëlqyer.

 
Raft me rrjet për lëngje

Raft me rrjet që e lejon të përmirësoj pjesën e hapsirës së mrendëshme të frigoriferit,
dhe siguron ruajtjen shumë të mire të shisheve.

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi