Material elektrik Bau Market

Në Bau Market gjeni kabllo të të gjitha llojeve, ndriçime të ndryshme, teknikë e bardhë dhe e zezë, pajisje të automatikës për instalime shtëpiake, aksesorë të ndryshëm.

Përshkrimi i produktit

Në Bau Market gjeni kabllo të të gjitha llojeve, ndriçime të ndryshme, teknikë e bardhë dhe e zezë, pajisje të automatikës për instalime shtëpiake, aksesorë të ndryshëm.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Bau Market