Fshisa elektrike Interplast

Fshisa elektrike me fuqi të lartë pastrimi dhe me modele të ndryshme nga marka e njohur Ecolux.

Përshkrimi i produktit

Fshisa elektrike me fuqi të lartë pastrimi dhe me modele të ndryshme nga marka e njohur Ecolux.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Ecolux

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Interplast Group