Furra Kuvilabi

Furra: FK 1041 EX

Ngjyra: Xham

Përmasat

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Performancat:

Lloji i furrës : Elektrik multi funksione
Matës Kohorë : Digjital
Klasi i energjisë : A ( kursim rryme -20% )
Pastrimi i Furrës : Manuel
Bllokimi i komandave të furrës

Funksionet:

Furrë Digjitale Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi : Hologjen
Dera me : 3 Xhama
Dera me : Lled drita

 

Funksione Speciale:

Programi Pizza:

Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira

Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.
Temperatura të ulëta

Procesi gatim në temperaturë të ulët lejon për të ruajtur
cilësinë ushqyese të ushqimeve dhe përmirësimin në butësi.
Programet e disponueshme janë:
shkrirja, ardhja e brumit dhe nxënja e kosit në temperaturë  40° ;
ngrohjen, dehidrimi në temperaturë 65° ;
Ngrohje e shpejtë e ushqimit në temperaturë të ulët në 90°
Bukë:

Programi i bukës ju lejon të sjellni në tryezë bukën e sapo hjekur nga furra
e pjekur mirë nga jashtë dhe e butë e pjekur mirë brenda.
Programi përcakton automatikisht fazat e ndryshme të pjekjes
duke stabilizuar kohën dhe temperaturën.
Mund të gatuash bukë të buta në madhësi të ndryshme.
Të kursen 50% të kohës në krahasim me metodat tradicionale të gatimit.

 

ID e Produktit: 4056
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Furra: FK 1041 EX

Ngjyra: Xham

Përmasat

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Performancat:

Lloji i furrës : Elektrik multi funksione
Matës Kohorë : Digjital
Klasi i energjisë : A ( kursim rryme -20% )
Pastrimi i Furrës : Manuel
Bllokimi i komandave të furrës

Funksionet:

Furrë Digjitale Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi : Hologjen
Dera me : 3 Xhama
Dera me : Lled drita

 

Funksione Speciale:

Programi Pizza:

Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira

Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.
Temperatura të ulëta

Procesi gatim në temperaturë të ulët lejon për të ruajtur
cilësinë ushqyese të ushqimeve dhe përmirësimin në butësi.
Programet e disponueshme janë:
shkrirja, ardhja e brumit dhe nxënja e kosit në temperaturë  40° ;
ngrohjen, dehidrimi në temperaturë 65° ;
Ngrohje e shpejtë e ushqimit në temperaturë të ulët në 90°
Bukë:

Programi i bukës ju lejon të sjellni në tryezë bukën e sapo hjekur nga furra
e pjekur mirë nga jashtë dhe e butë e pjekur mirë brenda.
Programi përcakton automatikisht fazat e ndryshme të pjekjes
duke stabilizuar kohën dhe temperaturën.
Mund të gatuash bukë të buta në madhësi të ndryshme.
Të kursen 50% të kohës në krahasim me metodat tradicionale të gatimit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi