Furra Kuvilabi

Furra: FKQ 616 J (I) HA

Ngjyra: Uji

Përmasat

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohorë : Manual
Klasi i energjisë : A
Pastrimi i sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Embëlsira
Pizza
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe furrë me : 2 Xhama

Funksione Speciale:

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e pices.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira:
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

ID e Produktit: 4057
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Furra: FKQ 616 J (I) HA

Ngjyra: Uji

Përmasat

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohorë : Manual
Klasi i energjisë : A
Pastrimi i sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Embëlsira
Pizza
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe furrë me : 2 Xhama

Funksione Speciale:

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e pices.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira:
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi