Furra Kuvilabi

Furra: FK 63 J X

Ngjyra: Inox rezistues ndaj njollave

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohore : Digjital
Klasi i energjisë : A
Pastrimi i sistemit : manual
Me Pulla Brenda

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe  Furrë me : 2 Xhama
Funksione Speciale:

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta
Programi për ëmbëlsira
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

ID e Produktit: 4050
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Furra: FK 63 J X

Ngjyra: Inox rezistues ndaj njollave

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 58

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohore : Digjital
Klasi i energjisë : A
Pastrimi i sistemit : manual
Me Pulla Brenda

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 2
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe  Furrë me : 2 Xhama
Funksione Speciale:

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta
Programi për ëmbëlsira
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi