Furra Kuvilabi

Furra: FHS 51 X

Ngjyra: Inox rezistues ndaj njollave

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 59

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 5 funksione
Matës Kohore : Manual
Klasi i energjisë: A
Pastrimi i sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 1
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe furrë me : 2 Xhama

ID e Produktit: 4047
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Furra: FHS 51 X

Ngjyra: Inox rezistues ndaj njollave

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjerësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 59

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 5 funksione
Matës Kohore : Manual
Klasi i energjisë: A
Pastrimi i sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 1
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
dhe furrë me : 2 Xhama

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi