Furra Kuvilabi

Furra: FHR 640 OW

Ngjyra: Bardhë

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjërësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 59

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohore : Manual
Klasi i energjisë : A
Pastrimin e sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 1
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
Der Furre me : 3 Xhama
Funksione Speciale

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

ID e Produktit: 4046
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Furra: FHR 640 OW

Ngjyra: Bardhë

Përmasat:

Lartësia (cm ): 60.0
Gjërësia (cm ): 60.0
Vëllimi furrë (lit): 59

Përformancat:

Lloji i furrës : Elektrik 6 funksione
Matës Kohore : Manual
Klasi i energjisë : A
Pastrimin e sistemit : manual

Funksionet:

Furrë statike Multi-funksionale
Grill
Gatim Tradicional
Ventilim i Forcuar

Paisjet:

Rrjetë furre : 1
Tepsi furre : 1
Ndriqimi Standard
Der Furre me : 3 Xhama
Funksione Speciale

Programi Pizza
Mundëson temperaturë që garanton rezultatet e furrës
me dru për pjekjen e picës.
Pjekje perfekte si brenda dhe jashtë në 30 minuta.
Programi për ëmbëlsira
Ju mundëson të pjekni tortë dhe ëmbëlsira të shijshme
kore të arta të buta dhe pjekje e përkryer.

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi